Catering

 

Hofmeester’s catering (service) heeft de kracht om een verrassende culinaire invulling te geven aan uw ontmoeting, feest of evenement. Door onze gastvrije service, creativiteit en verscheidenheid zorgen we steeds weer voor een unieke, culinaire belevenis. In onze professionele keuken bereiden onze koks de verschillende gerechten met verse en (vaak) biologische ingrediënten.

 

We beschikken over talloze mogelijkheden om u alle zorg uit handen te nemen, niet alleen op culinair gebied. Wij verzorgen graag ook de details voor u betreffende dranken, materiaal en ervaren personeel. Dat kan op een door u gekozen locatie in het gehele land, maar natuurlijk ook gewoon bij u thuis.

 

Neem contact op

Hofmeester’s catering (service) heeft een breed scala aan bijzondere concepten, geheel ingericht naar de sfeer, beleving en wensen van uw evenement! Samen met u bespreken we graag al uw wensen en de diverse mogelijkheden die er zijn voor catering. U kunt contact met ons opnemen d.m.v. het contact formulier of via emailadress