Menukaart

 

Voorgerechten

Brood met aioli en tapenade 4,75
Pomodori soep 5,50
Salade serranoham met blauaderkaas, zon tomaatjes en dadels 9,50
Salade gegratineerde geitenkaas, walnoten en aceto stroop 9,00
Ossenhaas carpaccio met truffelmayo en Grana Padano 10,50
Salade vissoorten, zoutzure komkommer en cocktailsaus 10,50
Vitello Tonato met krokante kappertjes 9,75
Gegrilde verse tonijn met wakame en wasabi crème 9,95

 Hoofdgerechten

Kippendijen saté met sla en friet 14,50
Langzaam gegaarde spareribs met koude sauzen 16,50
Lamsfilet met honing-tijm saus “streek product” 19.50
Bavette steak met pepersaus 18,50
Dry-aged runder ribeye met beurre de paris 17,50
Portobello gevuld met aubergine, geitenkaas en tomatensaus 15,50
Kabeljauwfilet met mosterd-dillesaus 17,50

Nagerechten

Koffie -lekkernijen -likeur 6.50
Bosvruchten parfait met frambozensorbet en mango coulis 6.50
Dame Blanche met verse chocolade 6,50
Aardbeien  Romanoff 6,75