Menukaart

 

Voorgerechten

Brood met aioli en tapenade 4,75
Asperge soep met beenham 6,50
Kreeften soep met gamba’s 7,50
Salade geitenkaas met dadels, honing en walnoten 8,75
Salade met gegrilde asperges en gamba’s 9,50
Salade gerookte vissoorten met mierikswortel crème 10,50
Gerookte entrecote met pickles en truffelmayonaise 9,50

 Hoofdgerechten

Kippendijen saté met sla en friet 12,50
Black angus hamburger met bacon en kaas 12,50
Duroc varkens Ribroast met mosterdsaus 15.50
Bavette steak met pepersaus 17,50
Runder ribeye met rode portsaus 16,50
Zeewolffilet met witte wijnsaus 16,50
Zeebaarsfilet met witte wijnsaus 17,50
Paddenstoelen risotto met gepofte cherrytomaat en rucola 14,50

Nagerechten

Koffie -lekkernijen -likeur 6.50
Chocolade moelleux -pistache ijs – caramel 7.50
Dame Blanche met verse chocolade 5,75
Aardbeien met Romanoff 7,50